Bouwcommunicatie week 48

Datum: 21-11-2014

Planning

Komende week zijn tot en met 28 november de volgende werkzaamheden gepland:

Plaatsen bouwkeet:

- De gehele week zullen er werkzaamheden aan de bouwkeet op de paardenweide plaatsvinden. De keet wordt verder opgebouwd en aansluitend al installatiewerk binnen plaatsvinden. De verwachte overlast is minimaal.

Sloop tankstation:

- Gedurende de gehele week worden er sloopwerkzaamheden verricht aan het Shell tankstation ten noorden van de Plesmanlaan. Vanaf woensdag 26 november zullen de ondergrondse sloopwerkzaamheden verricht worden. De gehele week geldt er een snelheidsbeperking langs het tankstation, tussen de Ehrenfestweg en de invoegstrook richting de A44. De verwachte overlast is minimaal.

De werkzaamheden die de komende weken in de planning staan:

- In week 49, op maandag 1 en dinsdag 2 december, voert Heijmans sonderingen uit om de samenstelling van de grond ten oosten van de Haagse Schouwweg, nabij DR. Lelylaan in kaart te brengen. Hiervoor zal een snelheidsbeperking gelden voor het autoverkeer. Verder zal het fietspad langs de Haagse Schouwweg bij de kruising met de Dr. Lelylaan gedurende enkele ure afgesloten zijn en worden fietsers omgeleid.

- Op dezelfde dagen worden ook sonderingen uitgevoerd bij de kruising Verbeekstraat en Plesmanlaan, hier geldt ook een snelheidsbeperking en wordt het fietsverkeer omgeleid via het voetpad.

- Dinsdag 2 december voert Heijmans sonderingen uit ten noorden van de Plesmanlaan, bij de kruising met de Einsteinweg, hier zal een snelheidsbeperking gelden en de bushalte Plesmanlaan ( richting noorden) zal tussen 9:00 en 15:00 afgesloten zijn.Voor reizigers richting Leiden is halte Trambaan de dichtsbijzijnde halte.  
 

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief