Bouwcommunicatie week 11

Datum: 06-03-2015

Hoe ver zijn we nu?

De afgelopen weken zijn er bomen in het projectgebied gekapt. Het rooien van de bomen is nu volledig gereed, behoudens een deel van de bomen langs de Ehrenfestweg / Einsteinweg. De kap is op deze plek stilgelegd in verband met de eventuele aanwezigheid van een leeg boomvalknest in deze rij populieren. Naar verwachting wordt volgende week duidelijk wat de vervolgacties kunnen zijn. De komende tijd worden meerdere sloten in het projectgebied gedempt en zullen twee bouwborden geplaatst worden met informatie over het project.

 

Welke werkzaamheden komen eraan?

Komende week worden ’s nachts asfaltmetingen uitgevoerd in het gebied. Deze metingen zijn bedoeld om de conditie van het asfalt te bepalen en te kijken in hoeverre hergebruik van de onderste asfaltlagen mogelijk is. Over twee weken worden proefsleuven gegraven op de grondwal langs de Dr. Lelylaan om de opbouw van deze wal te onderzoeken.

 

Planning

De komende week staan de volgende werkzaamheden in de planning:

Metingen uitvoeren aan asfalt:

Dinsdagnacht 10 maart en woensdagnacht 11 maart , tussen 20:00 en 5:00:

-       Gedurende twee nachten zullen op verschillende plekken metingen worden uitgevoerd. Hierbij worden een rijdende afzetting en verkeersregelaars ingezet. De metingen worden uitgevoerd op:

  • de Plesmanlaan tussen de A44 en ca. 100 meter na de Verbeekstraat
  • de Haagse Schouwweg vanaf de Plesmanlaan tot hoogte van de begraafplaats

 

Bij het uitvoeren van de ze werkzaamheden wordt geen hinder voor de omgeving verwacht.

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief