Bouwcommunicatie week 21

Datum: 15-05-2015

Hoe ver zijn we nu?

De afgelopen twee weken zijn we gestart met het verwijderen van het basketbalveld langs de Haagse Schouwweg en het afgraven van de grond hieronder.

Planning

De komende weken staan de volgende werkzaamheden op de planning:

Slopen funderingen rijksviaduct 4b

Maandag 18 mei t/m vrijdag 22 mei worden de funderingen van het oude viaduct gesloopt. Maandag 25 mei, tweede pinksterdag, wordt niet gewerkt. Naar verwachting zijn er vanaf dinsdag 26 mei nog enkele dagen nodig om de funderingsresten af te voeren. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 7:00 en 16:00; de werkzaamheden die de meeste geluidsoverlast veroorzaken, starten vanaf dinsdag 19 mei en niet eerder dan 8:00.

 

 

Het verwijderen van de funderingsresten zal in de omgeving voor merkbare tot aanzienlijke geluidshinder zorgen. Er wordt een geluidsscherm geplaatst om de geluidsoverlast te verminderen. Tijdens het verwijderen van de funderingsresten en het basketbalveld zijn het fiets- en voetpad aan de Haagse Schouwweg tussen de Van Ravelingenstraat en de Dr. Lelylaan afgesloten. Fietsers en wandelaars worden omgeleid via een route door de woonwijk De Bockhorst; voor auto’s geldt een snelheidsbeperking. Er worden verkeersregelaars ingezet.

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief