Bouwcommunicatie week 49

Datum: 28-11-2014

Planning

Komende week zijn tot en met vrijdag 5 december de volgende werkzaamheden gepland:

Plaatsen bouwkeet:

- De gehele week zullen er werkzaamheden aan de bouwkeet op de paardenweide plaatsvinden. De tweede verdieping van de keet wordt opgebouwd en aansluitend zal installatiewerk binnen plaatsvinden. De verwachte overlast is minimaal.

Sloop tankstation:

- Gedurende de gehele week worden er sloopwerkzaamheden verricht aan het Shell tankstation ten noorden van de Plesmanlaan. Vanaf maandag 1 december zullen de funderingen uit de grond worden verwijderd. Vervolgens zullen deze betonnen funderingen kapot geprikt worden. Tenslotte zal de bodem weer aangevuld worden met grond om het geheel vlak te strijken.

Sonderingen:

Op maandag 1 en dinsdag 2 december zullen er sonderingen worden genomen; bij sonderingen wordt een staaf met een kegelvormige punt de grond ingedrukt terwijl de weerstand wordt gemeten. Hiermee kunnen wij de opbouw van de grond bepalen. Deze sonderingen zullen plaatsvinden ten oosten van de Haagse Schouwweg. Het fietspad langs de Haagse Schouwweg bij de kruising met de Dr. Lelylaan zal gedurende enkele uren afgesloten worden en fietsers zullen worden omgeleid.

Op deze beide dagen worden ook sonderingen uitgevoerd bij de kruising Verbeekstraat en Plesmanlaan, hier geldt een snelheidsbeperking en het fietsverkeer wordt omgeleid via het voetpad.

Op dinsdag 2 december voert Heijmans ook sonderingen uit ten noorden van de Plesmanlaan, bij de kruising met de Einsteinweg, hier zal een snelheidsbeperking gelden en de bushalte Plesmanlaan (richting noorden) zal tussen 9:00 en 15:00 afgesloten zijn, reizigers worden doorverwezen naar bushalte Trambaan.

De werkzaamheden die de komende weken in de planning staan:

- In week 50 zullen de verhardingen rondom het Shell tankstation worden verwijderd. Deze verhardingen zullen worden afgevoerd met containers. De verwachte overlast is minimaal.

- Tevens zullen in week 50 damwandplanken uit de grond worden getrokken rondom het Shell tankstation. Hiervoor wordt een damwandstelling gebruikt dat voorafgaand zal worden opgebouwd op het terrein.

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief