Bouwcommunicatie week 47

Datum: 14-11-2014

Planning

Komende week zijn tot en met vrijdag 21 november de volgende werkzaamheden gepland:

Proefsleuven graven:

- Maandag 17 november t/m donderdag 20 november worden proefsleuven gegraven in het gebied ten oosten van de Haagse Schouwweg, tussen de Dr. Lelylaan en de Plesmanlaan. Hierbij zal het fietspad worden afgesloten en er wordt een omleiding voor fietsers ingesteld.

Plaatsen bouwkeet:

- Maandag 17 november t/m vrijdag 21 november wordt gestart met de opbouw van de bouwkeet op de paardenweide. Hiervoor worden de onderdelen van de keet aangevoerd en in elkaar gezet. De verwachte overlast is minimaal.

Sloop tankstation:

- Aankomende week wordt gestart met de sloop van het Shell tankstation aan de Plesmanlaan. Vanaf maandag 17 november zullen er bouwhekken en afzettingen geplaatst worden en zullen gedurende de gehele week de luifel, de winkel en bovengrondse delen van het tankstation gesloopt worden. Langs deze werkzaamheden, tussen de Ehrenfestweg en de invoegstrook richting de A44, geldt gedurende de gehele week een snelheidsbeperking.

De werkzaamheden die de komende weken in de planning staan:

- In week 48, van maandag 24 t/m vrijdag 28 november, zal de bouwkeet op de paardenweide verder opgebouwd worden. De week daarna zullen de installaties aangesloten worden.

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief