Bouwcommunicatie week 28

Datum: 03-07-2015

 

Hoe ver zijn we nu?

Onze werkzaamheden voor het verleggen van kabels in leidingen zijn in volle gang. De komende weken zullen we hiermee verder gaan en de tijdelijke infrastructuur voorbereiden.


Planning

De komende weken staan in het teken van werkzaamheden voor kabels en leidingen en het bouwrijp maken voor de tijdelijke infrastructuur.

Verleggingen kabels en leidingen

De werkzaamheden voor kabels en leidingen vinden plaats door het gehele projectgebied. Er zal een boring plaatsvinden onder de Plesmanlaan vanaf het afgesloten fietspad. Tevens wordt er een grote boring uitgevoerd onder de Plesmanlaan en het fietspad langs Zorg en Zekerheid, hiervoor wordt een deel van het fietspad opengebroken en de fietsers tijdelijk over de weg geleid.

Afgraven grondwal Dr. Lelylaan

De grond van de grondwal langs de Dr. Lelylaan wordt verder afgevoerd. Daarom zal er vanaf de Haagse Schouwweg t.p.v. het oude basketbalveld regelmatig werkverkeer in- en uitvoegen.

 

De omleidingen komende week:Afsluiten Ehrenfestweg

De Ehrenfestweg wordt van week 29 t/m 32 (maandag 13 juli tot en met vrijdag 7 augustus) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer; er zal een omleiding worden ingesteld via de Einsteinweg en Plesmanlaan. Voor fietsers en voetgangers blijft de weg wel open.

De afsluiting heeft te maken met de verlegging van de waterleiding en de gasleiding in het gebied.

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief