Bouwcommunicatie week 29

Datum: 10-07-2015

Hoe ver zijn we nu?

Onze werkzaamheden voor het verleggen van kabels in leidingen zijn in volle gang. De komende weken zullen we hiermee verder gaan en de tijdelijke wegen voorbereiden.

Planning

Afsluiten Ehrenfestweg

Komende week wordt de Ehrenfestweg gedurende vier weken afgesloten (vanaf maandag 13 juli om 6:00 uur tot en met vrijdag 7 augustus) voor gemotoriseerd verkeer. Auto’s en bussen worden met borden omgeleid via de Einsteinweg en de Plesmanlaan. Voor fietsers en voetgangers blijft de weg wel open.

De afsluiting heeft te maken met de verlegging van de waterleiding en de gasleiding in het gebied.

Verleggingen kabels en leidingen

De werkzaamheden voor kabels en leidingen vinden plaats door het gehele projectgebied. Er zal onder andere onder de Haagse Schouwweg geboord worden, tussen de Plesmanlaan en Dr. Lelylaan, ter hoogte van de bushalte. Hiervoor zullen geen omleidingen worden ingesteld.

Afgraven grondwal Dr. Lelylaan

Deze week is gestart met het plaatsen van de tijdelijke geluidswal langs de wijk de Bockhorst ter vervanging van de afgegraven grondwal langs de Dr. Lelylaan. De bouw van deze tijdelijke geluidswal wordt komende week afgerond.

Nachtelijke werkzaamheden Plesmanlaan

Komende week wordt gedurende vier nachten (maandag 13 juli t/m donderdag 16 juli) gewerkt aan de Plesmanlaan. Tussen 21:00 en 6:00 wordt in de middenberm van de Plesmanlaan, tussen A44 en Ehrenfestweg, op drie plekken voorbereidingen getroffen voor de tijdelijke wegen. Tijdens de werkzaamheden zijn de rijstroken langs de middenberm afgesloten, en blijft per rijrichting één rijstrook beschikbaar. Het verkeer zal hier weinig tot geen hinder van ondervinden.

 

De omleidingen komende week:


 

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief