Bouwcommunicatie week 32

Datum: 30-07-2015

Hoe ver zijn we nu?

Ondanks de zomervakantie, gaan de werkzaamheden voor OBSP de komende weken gewoon door. Komende week worden de laatste boringen uitgevoerd voor de verleggingen van kabels en leidingen. Ook wordt de fundering van de tijdelijke wegen aangelegd.

 

Planning                         

Afsluiten Ehrenfestweg

De Ehrenfestweg is gedurende enkele weken afgesloten (vanaf maandag 13 juli om 6:00 uur tot en met donderdag 13 augustus 7:00) voor gemotoriseerd verkeer. Auto’s en bussen worden met borden omgeleid via de Einsteinweg en de Plesmanlaan. Voor fietsers en voetgangers blijft de weg wel open.

De afsluiting heeft te maken met de verlegging van de waterleiding en de gasleiding in het gebied.

Verleggingen kabels en leidingen

De werkzaamheden voor kabels en leidingen vinden plaats door het gehele projectgebied.

Nabij de A44, langs de Haagse Schouwweg en ten noorden van de Plesmanlaan zijn wij bezig met boringen en het ingraven van kabels en leidingen.

Voor deze werkzaamheden worden verkeersmaatregelen ingesteld en fiets- en /op voetpaden afgezet.

Voorbereidingen tijdelijke wegen

Ten noorden van de Plesmanlaan en in de paardenwei is Heijmans bezig met het aanbrengen van de funderingen voor de tijdelijke wegen. Binnenkort zult u via deze bouwcommunicatie meer informatie krijgen over de tijdelijke infrastructuur die over ca. anderhalve maand in gebruik wordt genomen, meer informatie is nu al beschikbaar op de website van de gemeente Leiden.  

Afsluiten Einsteinweg

Gedurende het weekend van week 36 (vrijdag 4 september 20:00 t/m maandag 7 september 5:00) zal de Einsteinweg ten noorden van de kruising met de Plesmanlaan afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen er wel gebruik van maken. De Einsteinweg blijft ook toegankelijk voor hulpdiensten.

 

De omleidingen komende week:


 

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief