Bouwcommunicatie week 33

Datum: 07-08-2015

Hoe ver zijn we nu?

In de loop van komende week zal, na enkele weken afgesloten te zijn geweest vanwege werkzaamheden aan water- en gasleidingen, de Ehrenfestweg weer opengesteld worden. Daarnaast wordt komende week gestart met de aanleg van de tijdelijke wegen. Deze zullen medio september in gebruik genomen worden. De komende weken ontvangt u hier, onder andere via deze bouwcommunicatie, meer informatie over.

 Planning            

Afsluiten Ehrenfestweg

De afgelopen weken is de Ehrenfestweg afgesloten geweest voor gemotoriseerd verkeer i.v.m. onze werkzaamheden; voor fietsers en voetgangers is de weg wel open. Begin volgende week wordt de Ehrenfestweg opnieuw geasfalteerd en vanaf aanstaande donderdag (7:00) wordt de weg weer opengesteld voor verkeer.

Verleggingen kabels en leidingen

De werkzaamheden voor kabels en leidingen vinden plaats door het gehele projectgebied.

Nabij de A44, langs de Haagse Schouwweg en ten noorden van de Plesmanlaan zijn wij bezig het aanleggen van nieuwe en verwijderen van oude kabels en leidingen.

Voor deze werkzaamheden worden verkeersmaatregelen ingesteld en fiets- en /op voetpaden afgezet.

Aanleg tijdelijke wegen

Ten noorden van de Plesmanlaan en in de paardenwei heeft Heijmans reeds de funderingen voor de tijdelijke wegen aangebracht. Komende week wordt ten noorden van de Plesmanlaan, bij de Ehrenfestweg, al een deel van de tijdelijke wegen geasfalteerd. De komende weken zullen de gemeente en Heijmans u via deze bouwcommunicatie en – in specifieke gebieden – via een bewonersbrief verder informeren over de tijdelijke infrastructuur die over ca. anderhalve maand in gebruik wordt genomen, meer informatie is nu al beschikbaar op de website van de gemeente Leiden. 

Afsluiten Einsteinweg

Gedurende het weekend van week 36 (vrijdag 4 september 20:00 t/m maandag 7 september 5:00) zal de Einsteinweg tussen de Plesmanlaan en de Archimedesweg afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen er wel gebruik van maken. De Einsteinweg blijft ook toegankelijk voor hulpdiensten.

 

De omleidingen komende week:


 

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief