Bouwcommunicatie week 46

Datum: 07-11-2014

Planning

Komende week zullen t/m vrijdag 14 november de volgende voorbereidende werkzaamheden gepland:

Proefsleuven graven:

Maandag 10 november t/m donderdag 13 november: Proefsleuven graven langs het fietspad ten noorden van Plesmanlaan, tussen A44 en Haagse Schouwweg. Hierbij zal het fietspad worden afgesloten en zal een omleiding voor fietsers worden ingesteld. Deze omleiding wordt met borden aangegeven.

Donderdag 13 november t/m maandag 17 november: Proefsleuven graven langs het fietspad ten van Plesmanlaan, tussen Haagse Schouwweg en Verbeekstraat. Hierbij zal het fietspad worden afgesloten en zal een omleiding voor fietsers worden ingesteld. Deze omleiding wordt met borden aangegeven.

Maandag 10 november t/m zaterdag 15 november: Proefsleuven graven ten noorden van Plesmanlaan, langs uitvoer richting A44 vanaf het Shell tankstation. Hierbij wordt de busbaan afgesloten en geldt er een tijdelijke maximumsnelheid van 30 km/h.

Plaatsen bouwkeet:

Maandag 10 november: Aansluiting riolering van de bouwkeet op de Paardenwei.

Dinsdag 11 november t/m vrijdag 14 november: Voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen van de keet. Er zal puingranulaat (gebroken puin dat dient als fundering voor de bouwkeet) geplaatst worden op de Paardenwei. Het puingranulaat wordt aangevoerd door vrachtwagens en vlakgeschoven. De verwachte geluidshinder van deze activiteiten is minimaal.

De werkzaamheden die de komende weken in de planning staan:

In week 47, van maandag 17 t/m donderdag 20 november worden aanvullende proefsleuven gegraven in het gebied ten oosten van de Haagse Schouwweg, tussen Doctor Lelylaan en Plesmanlaan. Hierbij zal het fietspad worden afgesloten en een omleiding voor fietsers worden ingesteld.

De komende weken tot begin december zal op de Paardenweide de bouwkeet opgebouwd worden.

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief