Bouwcommunicatie week 51

Datum: 11-12-2015

Hoe ver zijn we nu?

De afgelopen week is gestart met het heien van funderingspalen fietstunnel Dr. Lelylaan, komende week zijn er nog enkele dagen nodig om de overige funderingspalen voor kerst in de grond te slaan. Ook werken we komende zaterdag 12 december in de bouwkuip Plesmanlaan.

 

Werkzaamheden:

Werkzaamheden bouwkuip fietstunnel Dr. Lelylaan

Afgelopen donderdag is het heien van de funderingspalen voor de fietstunnel gestart. Het heien zal naar verwachting nog enkele dagen in beslag nemen en gaat gepaard met het nodige geluid en trillingen.

 

Werkzaamheden bouwkuip ongelijkvloerse kruising Plesmanlaan

In de bouwkuip Plesmanlaan zijn de werkzaamheden voor de bouw van de ongelijkvloerse kruising in volle gang met het vlechten van de wapening en het plaatsen van bekisting voor zowel de vloer als de wanden van de onderdoorgang. Komende week wordt een deel van de onderbouw van de ongelijkvloerse kruising gestort. Komende week worden deze activiteiten voortgezet; hierbij wordt weinig overlast voor de omgeving verwacht. Ook op zaterdag 12 december zal er gewerkt worden in de bouwkuip.

 

Werkzaamheden langs de Haagse Schouwweg

Aan de oostzijde van de Haagse Schouwweg, tussen de Dr. Lelylaan en de Plesmanlaan, zijn wij bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van de nieuwe weg, die vanaf begin mei op die locatie komt te liggen. Hierbij wordt weinig overlast voor de omgeving verwacht.

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief