Bouwcommunicatie week 52 2015 / week 1 2016

Datum: 18-12-2015

Beste belangstellende,

 

Hoe ver zijn we nu?

Afgelopen week zijn de funderingspalen voor de eerste bouwfase aangebracht in de fietstunnel Dr. Lelylaan. Rond mei volgend jaar worden de palen voor de tweede fase geheid.

Komende week zijn wij tot en met woensdag 23 december in beide bouwkuipen nog aan het werk. Daarnaast wordt er gedurende die dagen op een deel van de bouwhekken worden bouwdoeken geplaatst. Vanaf 24 december zijn wij met kerstvakantie en zullen er geen werkzaamheden verricht worden.

Namens de gemeente en Heijmans wensen wij u dan ook heel fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar. Vanaf 4 januari starten wij weer met de verdere bouw van project OBSP.

 

Werkzaamheden:

Werkzaamheden bouwkuip fietstunnel Dr. Lelylaan

Maandag 21 tot en met woensdag 23 december zijn wij bezig met het snellen van de funderingspalen in de bouwkuip van de fietstunnel, hierbij worden de palen klaargemaakt om de vervolgactiviteiten van het wapening vlechten erop aan te sluiten.

Na de kerstvakantie zullen wij verdergaan met onze werkzaamheden in de bouwkuip, in de vorm van het storten van een werkvloer en vlechten van wapening.

Bij deze activiteiten wordt weinig overlast voor de omgeving verwacht.

Werkzaamheden bouwkuip ongelijkvloerse kruising Plesmanlaan

In de bouwkuip Plesmanlaan wordt tussen maandag 21 en woesndag 23 december verschillende werkzaamheden verricht, waaronder het voorbereiden van de funderingspalen voor de aansluiting met de vloer. Hierbij wordt weinig tot geen overlast voor de omgeving verwacht.

Vanaf 4 januari worden de werkzaamheden in de bouwkuip Plesmanlaan hervat met het storten van van constructievloeren en het vlechten van wapening.

 

Werkzaamheden langs de Haagse Schouwweg

Aan de oostzijde van de Haagse Schouwweg, tussen de Dr. Lelylaan en de Plesmanlaan, worden de komende twee weken geen werkzaamheden verricht. Vanaf maandag 4 januari worden de werkzaamheden aan de onderbouw voor de nieuwe Haagse Schouwweg hier hervat

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief