Bouwcommunicatie week 3

Datum: 15-01-2016

Hoe ver zijn we nu?

Afgelopen week heeft Heijmans het beton gestort voor het eerste deel van de vloer van de ongelijkvloerse kruising Plesmanlaan die hiermee steeds meer vorm begint te krijgen. Ook in de bouwkuip van de fietstunnel zijn de werkzaamheden in volle gang. Daarnaast wordt komende week gestart met de aanleg van de nieuwe westelijke poot van de Haagse Schouwweg, nabij Holiday Inn.

 

Werkzaamheden:

Werkzaamheden bouwkuip fietstunnel Dr. Lelylaan en ongelijkvloerse kruising Plesmanlaan

Komende week zijn wij in beide bouwkuipen bezig met verschillende werkzaamheden zoals het vlechten van wapening en het plaatsen van bekisting. Ook staan er betonstorts voor de vloeren op het programma voor de vloeren. Bij deze werkzaamheden wordt weinig overlast voor de omgeving verwacht.

 

Werkzaamheden langs de Haagse Schouwweg

Aan de oostzijde van de Haagse Schouwweg, tussen de Dr. Lelylaan en de Plesmanlaan, wordt gewerkt aan de nieuwe Haagse Schouwweg. Wij zijn o.a. bezig met de aanleg van het nieuwe fietspad langs de Haagse Schouwweg.

 

Werkzaamheden Haagse Schouwweg-west

Komende week wordt gestart met de werkzaamheden aan de Haagse Schouwweg west – tussen de rotonde voor Holiday Inn en de kruising met de Dr. Lelylaan. Eerst wordt de inrit naar de panden Haagse Schouwweg 6 en 8 aangelegd als onderdeel van de nieuwe weg. De gebouwen aan de Haagse Schouwweg 6 en 8 blijven gedurende de werkzaamheden toegankelijk via een alternatieve toerit nabij de huidige entree.

 

 

Huidige verkeerssituatie:

 

 

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief