Bouwcommunicatie week 21

Datum: 20-05-2016

Hoe ver zijn we nu?

Bouwfase 2 is in volle gang: de bouwkuip aan de Plesmanlaan is deze week gereed en begin komende week wordt de bouwkuip fase 2 voor de fietstunnel afgerond.

 

Werkzaamheden:

Werkzaamheden bouwkuipen fietstunnel Dr. Lelylaan

Voor de fietstunnel is deze week gestart met het aanbrengen van de damwanden, deze activiteit gaat door tot aanstaande dinsdag.


Ook morgen (zaterdag 21 mei) zullen er voor de bouwkuip van de fietstunnel Dr. Lelylaan vanaf 8:00 uur damwanden getrild worden.

Bij deze activiteit is hinder door geluid en trillingen niet uit te sluiten.

 

Werkzaamheden bouwkuip ongelijkvloerse kruising Plesmanlaan

Vanaf aanstaande maandag 23 mei wordt gestart met het ontgraven van de bouwkuip in de Plesmanlaan, ten westen van de Haagse Schouwweg.

 

Geluidswal langs Dr. Lelylaan

De contouren van de definitieve geluidswal zijn gereed. Tussen de achterzijde van het Jan Paetsplein en het tijdelijk fietspad ligt nog een tijdelijke geluidswal. De komende weken wordt de geluidswal verder afgerond en worden ook de riolering, het fietspad en afwerking hiervan op de geluidswal gerealiseerd.

 

Werkzaamheden Verbeektunnel

In de Verbeektunnel blijven de eerder ingestelde verkeersmaatregelen van kracht; er wordt afwisselend aan beide zijdes van de tunnel gewerkt en gedurende de werkzaamheden is slechts de helft van de tunnel toegankelijk. De tunnel blijft gedurende de werkzaamheden wel open, fietsers wordt verzocht af te stappen. Gedurende de werkzaamheden wordt beperkte overlast verwacht als gevolg van geluidshinder en de verkeersmaatregelen.

 

Doorkijk werkzaamheden

-       Week 22 - 24: heien funderingspalen Plesmanlaan, ter hoogte van panden Haagse Schouwweg 6-8.

-       Week 23: heien funderingspalen fietstunnel Dr. Lelylaan, aan de achterzijde van het Jan Paetsplein.

-       Week 25: heien funderingspalen nieuw dek fietstunnel Verbeekstraat, ter hoogte van het Hoogheemraadschap.

 

Voor de definitieve situatie ter plaatse van de Haagse Schouwweg en de overige wegen in het projectgebied, klikt u hier.

 

Huidige verkeerssituatie:


Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief