Bouwcommunicatie week 3

Datum: 09-01-2015

Beste wensen voor 2015

Namens het gehele projectteam wensen wij u een gelukkig en gezond 2015.

In 2015 zullen de werkzaamheden voor project OBSP starten en blijven wij u regelmatig op de hoogte houden van de werkzaamheden.

Hoe ver zijn we nu?

Deze week hebben wij de bouwkeet op de paardenweide betrokken, zodat we vanaf nu dicht bij het project zitten en vanaf hier de werkzaamheden gaan coördineren en uitvoeren. Momenteel Heijmans krijgt het ontwerp steeds meer vorm en zijn wij bezig met de voorbereiding van de faseringen en de bouwwerkzaamheden. Hierover zullen we u te zijner tijd verder informeren.

Wat betreft de bouwcommunicatie is onze website www.OBSP-Leiden.nl sinds eind december online. Op deze website zullen wij de wekelijkse bouwcommunicatie ook publiceren en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen van ons project.

Welke werkzaamheden komen eraan?

De komende twee weken vinden er buiten geen werkzaamheden plaats. U zult ons wel vaker buiten zien om de bestaande situatie te inventariseren.

Vanaf februari zullen er meer werkzaamheden buiten gaan plaatsvinden, zoals het graven van sleuven voor archeologisch onderzoek en overige voorbereidende werkzaamheden.

Voor de feestdagen meldden wij dat er werkzaamheden op de Plesmanlaan richting de A44 zouden plaatsvinden waarbij de busbaan is vervangen door een extra rijstrook rechtsaf. Door de slechte weersomstandigheden gedurende uitvoering kon er geen belijning aangebracht worden. Dit doen wij zo spoedig mogelijk en de rijbaan wordt dan, na het afstellen van de stoplichten, opengesteld.

 

Bekijk ook het: Nieuwsoverzicht
Bekijk ook het: Nieuwsarchief